“Restoran üsulu tomat supu

Restoran üsulu tomat supu

Tərkibi:

2 xörək qaşığı kərə yağı
3 pomidor (orta ölçülü)
1 banka tomat
3 diş sarımsaq
Su
250 ml qaymaq
1 toyuq bulyonu
2 çay qaşığı istiot
2 çay qaşığı duz
2 çay qaşığı pul bibər
1 qənd
1 xörək qaşığı un+yarım stəkan su

Hazırlanması: 
Kərə yağını əridək və sarımsaqları tavada qovuraq.
Pomidorları iri-iri doğrayıb əlavə edək.
Tomatı da əlavə edib qovuraq və sonra mikserlə qarışdıraq.
Suyu tökürük, amma sup çox sulu olmamalıdır.
Vam qazda bişirərək qaymağı əlavə edirik.
Ədviyyatları, son olaraq 1 xörək qaşığı unu və yarım stəkan suyu qarışdırıb şorbamıza əlavə edirik.
Üzərinə rəndələnmiş Holland pendiri ilə servis edə bilərsiniz.
Nuş olsun!

 


Məqalə xoşuna gəldi? Elə isə "Bəyən" düyməsinə bas!

Şərh yaz, fikirlərini bölüş!