“Alman tortu

Alman tortu

Tərkibi:
2 yumurta,
1 çay stəkanı toz şəkər,
1 çay stəkanı qatıq,
3 çay stəkanı un,
1 qabartma tozu,
125 qr. marqarin (əridilmiş soyumuş).

Kremi:
2 su stəkanı süd,
1 qəhvə fincanı un,
1 su stəkanı toz şəkər,
1 yumurta sarısı,
1 paket vanil,
25 qr. marqarin.

Hazırlanması:
Keks ərzaqlarını yaxşıca çırpın. 20-25 sm diametrindəki keks qəlibinə boşaldın. 175 dərəcədə qızarana kimi bişirin. Bir qazanda krem vəsaitlərini yaxşıca çırpıb pudinq olana qədər bişirin. Keks soyuyunca 2 yə bölün. Arasına kreminizi qoyub yaxşıca yayın. Digər keksi də üstünə qoyub ən üstünə pudra şəkəri səpib servis edə bilərsiniz.
Nuş olsun!

 


Məqalə xoşuna gəldi? Elə isə "Bəyən" düyməsinə bas!

Şərh yaz, fikirlərini bölüş!