“Brokoli şorbası

Brokoli şorbası

Vəsaitlər:

50 qram brüssel kələmi,

Yarım kq brokoli,

4 ədəd kartof,

Zeytun yağı,

Su,               

Duz, qara bibər, qırmızı bibər.

Hazırlanması:

Kartofların qabığını soyduqdan sonra kiçik parçalar halında doğrayın. Brokoli və brüssel kələmləri ilə birlikdə bir qazana köçürün. Kifayət qədər zeytun yağı əlavə edərək, qovurun. Üzərini keçəcək qədər su əlavə edin. Kifayət qədər duz, qara bibər və qırmızı bibər əlavə edin. Yumşalana qədər qaynadın. Yumşaldıqdan sonra suyu ilə birlikdə blenderdən keçirin. Servis qabına çəkdiyiniz şorbaya krem əlavə edin.


Məqalə xoşuna gəldi? Elə isə "Bəyən" düyməsinə bas!

Şərh yaz, fikirlərini bölüş!