Vəsaitlər:
250 qr toyuğun döş əti,
1 şorba qaşığı bibər pastası,
1 şorba qaşığı qatıq,
2 şorba qaşığı zeytun yağı,
1 diş sarımsaq,
1 çay qaşığı toyuq ədviyyatı,
Qara bibər,
Duz.
Qızartmaq üçün:
Çöp şiş,
Zeytun yağı.
Hazırlanması:
Toyuqları yuyun və orta qalınlıqda kub şəklində doğrayın. Bir qabın içinə toyuq ətlərini, bibər pastasını, duzu, ədviyyatı, qatığı, sarımsağı, zeytun yağını qoyaq və yaxşıca qarışdıraq. Soyuducuda 2 - 3 saat gözlədin. Toyuq ətlərini kiçik şişlərə düzün. Tavaya zeytun yağını qoyaq və toyuq ətlərini tavada arxalı önlü çevirərək qızardaq. Toyuq şişlərimizi plov, ya da salatla süfrəyə verək. Nuş olsun.